Hyvää ystävänpäivää kaikille Nauru.

Tuntuu omituiselta, kun ensin on niin kiire, ettei ehdi ollenkaan pysähtyä ja sitten tulee päivä, kun ei ole pakko tehdä mitään!

Puoli viikkoa meni "ihmistöissä" ja koiratöissä. Onneksi Peetu on kiertänyt meen äitin ja isän pikkurillinympäri ja ne haluaa tulla kattomaan sitä päivällä. Kyllähän se nyt ihan varmasti pärjäis, mutta kun haluavat tulla, niin hyvä niin. Isä on lisäksi alkanut käydä pienellä hihnalenkillä Peetun kanssa ja Peetu tietenkin käyttäytyy kuin enkeli.Meidän kotitiellä kaivetaan johtoja maan alle ja kaivaja-setiäkin oli pitänyt mennä morjestamaan. Mies oli ollut kuopassa, kun menivät viereen, peetu oli vain heiluttanut häntäänä ja kerjännyt rapsutuksia. Eihän se nyt muutenkaan ketään edes meinaa syödä, mutta voin vain kuvitella miten on mielistellyt ja näyttänyt pappalle, että katso kun olen hieno poika.

Tullessaan porukat tuovat Peetulle kuivattua leipää...kyllä uunissa kuivattua leipää. Kuola valuen kuulemma odottaa, että pussi aukeaa. No kuivasin sitten itse leipää kun kerran on niin suurta herkkua. Ja kas kun sitten annoin sitä, otti suuhunsa ja sylkäisi saman tien pois ja lisäksi mulkaisi mua, kuin kertoakseen, että yritätkö myrkyttää Hymy. On siis selvästi joku pappan ja Peetun juttu.

Tänään ehdittiin vihdoin treenata seisomista, ei vielä seuraamisen yhteydessä, mutta kuitenkin. Kotiläksyjen teko kun on jäänyt ajan puutteen vuoksi...selityksiä.....vaihdoin samalla käskyn ja uskon taas, että kyllä siitä vielä hyvä tulee :)

Huomasin äsken myös että Sälli-koiran sateenkaarisillalle siirtymisestä on jo 1 vuosi. Kauhistus kun aika on mennyt nopeasti.