No niin 0800   g060.gif kello ilmoitti, että on noustava ja suunnistettava kohti metsää. Tietenkin näin 5 kk tauon jälkeen SATAA VETTÄ!  Hetken jo mietein peiton vetämistä korville,g025.gif   mutta kampesin kuitenkin itseni ylös. Ukista tuli väkeä Harjavaltaan ja saatiinkin vietettyä mukavat 5 h ja ehkä vähän päällekin, raikkaassa kevätsäässä :). Onneks porukka on mukavaa ja ajan kulumista ei edes huomannut, paitsi että helmikuussa ostetut Goretexit rupes vuotamaan  a020.gif  . Yllätysyllätys kuittia ei enää ole. Löysin kyllä 4 vuotta sitten ostettujen kenkien kuitin, mutta ei missään sitä kuittia mikä tarvittais. Ostan siis seuraavaks kunnon Nokian kumisaappaat ja lakkaan pelleilemästä noitten Gorejen kanssa, kun aina vaan vuotavat!

Hieman jännitti, että muistaako Pee enää mitään ja jos vaikka ei haluakkaan enää hakea yhtään äijää.

 

Aloitinkin sitten vasemalle etukulmaan haamulla. Lähtövauhtia kyllä riitti. Haukku oli ekaks mörköhaukku, mutta tasaantui sitten ihan hyväksi. Toka äijä oli oikeella kuopassa, luukku auki ja sinnehän se taas meni, pienen miettimisen jälkeen aloitti ihan hyvän haukun. 3 äijä vasenmmalle kuoppaan ja teki tosi syvän ja hyvän piston, l-mallisesti. haukku oli kaikista paras ja olen tosi tyytyväinen. Lopuks otettiin vielä mukava pakeneva maalimies. Olin tosi tyytyväinen, että maalimiehet oli oudompia ja silti tauon jälkeenkin Peeltä hyvä suoritus ja mukavaa oli varsinkin huomata, että palkka-patukka vietiin piilossa olijalle revitettäväksi, eikä tuotu mammalle. On tainnut vähän itseluottamuskin kasvaa,a100.gif  mikä olisi tosi hyvä juttu!

Innostuin taas kunnolla ja luulenpa, että taidetaan viettää metsässä melko paljon aikaa lähikuukausina. Kahvia muistin ottaa mukaan, mutta pienet eväät pitää muistaa seuraavaks. Raitis ilma kun teki tosi nälkäiseksi.e010.gif. Kiitos vielä Ukilaisille hyvästä seurasta!