Käytiin päivälenkkeilemässä koirarannalla. Hetken matkaa käveltyämme, näin että 3 koiran kopla lähenee. Yksi iso, yksi keskikokoinen ja yksi pienempi koiruli. Niin kuin mun mielestäni tapoihin kuuluu kytkin koirani.n010.gif Erehdyksessäni oletin, että vastaantulija tekee samoin tai ainakin ottaa koiransa hallintaan. Niin ei siis tapahtunut. Ensimmäinen koira kun sitten lähestyi pyysin ystävällisesti, että laittaisitko vähän kiinni. Sain todella ystävällisen katseen s020.gif ja tietenkään koira ei totellut vaan tuli meidän luo. Kiltti se oli, mutta jos en halua koko 3 laumaa, niin en sitten halua! Kaikkihan ne sitten sinne tuli ja täti perässä ja mutisi, että pentuja nämä on kaikki. Mistä v..tusta mä tiedän että ovat pentuja ja sitäpaitsi olkoot. Yhtään hihnaa en kädessä nähnyt. Kun sitten sai koiransa jotenkin siitä pois alkoi selän takaa kaamee mutina, että tämä on koiraranta jnejne...a020.gif olkoon vaan koiraranta, mutta kyllä sen nyt pitäis blondinkin tajuta, että ei se silti oikeuta kenenkään koiria hillumaan miten sattuu. Ja jos toinen kytkee koiransa, niin kyllä siitä nyt jotain pitäisi tajuta! Eihän Peetu ketään syö, mutta se vaikka vois syödä. Mitä jos sen vastaantulijan pikkukoira olis nyt kahtena palasena siellä rannalla. Että ihmiset voi olla tyhmiä.Tai niinkuin toi isäntä sanoo, mä olen jotenkin rajoitteinen, kun en kauheesti harrasta tota leikkimistä vieraiden koirien kanssa lenkkeillessä ( tai siis peen antamista leikkiä) ...Ainakaan jos tulee selvä lauma vastaan!

Koirapuistoon voi aina mennä sosiaalistamaan pentujaan se ken haluaa!

Saapa taas jäädä noi iltapäivälenkkeilyt rannalla väliin, kun savu nousee päästä, niin lenkin rentouttava vaikutus ei täyty.p020.gif.

Odotan sitä päivää, että musta tulee niin rikas, että saan ostaa 500 m omaa merenrantaa ja 30 hehtaaria metsää jostain. Sitten pistän 3 metriä korkean aidan ympärille ja sinne saa tulla vaan meen kaverit!!s025.gif  Saattaa olla että menee seuraavaan elämään......k045.gif

 

Täytyypä pistää vielä kuva eiliseltä. Mukavasti tauon jälkeen hakumetsä väsytti Peetun ja siitä seurauksena oli sukkakuono1238943330_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Eli Peetu rakastaa villasukkia ja jostain syystä oli eilen niin väsynyt, että tunki kuononsa sukkaan ja otti vielä "varpaista" hampaillaan kiinni. Nauroin itteni ihan kipeeks, kun piti sitä noin vaikka kuinka kauan.