Lauantaina juhlittiin Peetun MVA titteleitä pienellä porukalla.a035.gif. Piti laulaa karaokeakin, mutta onneksi laitteet jäi asentamatta  c075.gif Ja nyt se on nähty, että Peekin saadaan väsyneeksi, kun ei malta mennä nukkumaan, kun on  pallonpotkijoita ja rapsuttelijoita. Kun sitten lopulta luovutti, niin ei sitten liikkunutkaan ennenkuin seuraavana päivänä 10 aikoihin. ja silloinkin vaan pissalle ja äkkiä takas nukkumaan. mammakin tosi nukkuin ensimmäistä kertaa 3 vuoteen myös sinne kymmeneen.a035.gifKiitos kaikille mukana olleille ja harmitus, ettei kaikki päässeet...ehkä sitten ne KVA juhlat...a055.gif.

 Pääsipä juhlissa "petokin" irti :)

1246471247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sunnuntaina käytiin illalla koittamassa Tupalan esineruutua. se osottautui vaikeaksi ja liekkö myös kuumuus ja edellisen illan juhlinta vaikuttanut...ja selityksen makua ilmassa......Hirveästi auttamalla saatiin edes 1 esine ylös....siis esine suunnilleen nenän alla...pitää mennä uudestaan.

Tänään hilpastiinkin, sitten uimaan, heti kun pääsin töistä ja taitaa olla kunto koiralla huono, kun makaa nyt niin rauhassa ja mörisee itsekseen...tosin oli kuulemma jo päivällä uinut melkoiset pätkät...n050.gif