Siinä se maanantainen uimailu sitten kostautui. Tiistaina kun tulin töistä kattelin, että roikkuupa Peen häntä ikävästi. Vesihäntähän se sitten oli.d015.gif  Onneksi ei huutanut kun siihen koski ja sentään hiukan liikkui. Eihän siinä sitten auttanut, kuin viettää loput hellepäivät maankamaralla. Harmitus oli suuren suuri. a050.gifLääkettä ei onneks tarvittu b-vitamminia lähinnä hiukan lisää.

Lauantaina olikin sitten SBPK ry:n järjestämä luonnetesti Vihdissä.

Pisteitä saatiin 125. Mamma oli hiukan pettynyt (tai lähinnä hämmästynyt,)muutamaan osioon. Elikkäs alusta:

Kentälle kun käveltiin Pee rakastui heti Söderholmin Bengtiin ja tunki itsensä silitettäväksi.Sen jälkeen oli vuorossa Lea haanpää. Luoksepäästävyydestä tulikin sitten+3.

 Ja keppiähän nyt tietenkin revittiin ilolla.

Kelkkaan olin pettynyt, kun Pee halusi karkuung080.gif ja mä kun luulin, että haukkuis sen lyttyyn. Ei mennyt katsomaankaan, ennenkuin mä ite koskin siihen.

Toinen yllätys/pettymys oli, ettei puolustanut mua. Mene nyt sitten nakkikioskille, kun koira ei edes hauku. No ei sunkaan, luulempa, että jos oikeasti pelkään ja joku tulee kimpuun, niin tuskimpa Pee karkuunkaan haluaa.s080.gif

Pimeä huone ja paukuttelut oli ok.Haalareita ja tynnyriä pelästy, mutta kun mentiin uudelleen ohi, ei muistellut menneitä.

Vielä yksi järkytys odotti, eli se pirun seinään kiinnitys. peety meni aivan lukkoon, jo siinä vaiheessa, kun kiinitin sitä seinään.Riuhtoi ja repi itseään irti paniikissa.s030.gif Enpäs ole seiniin jättänyt kiinni ennen, enkä kyllä ole aikonut jättää tämän jälkeenkään. Jää kuitenkin ihan nätisti hihnaan, jos on pakko mua odotella ja saan antaa myös käskyn ja kertoa sille että no panic. Ei sitä kyllä sitten voinut seinässä uhata, mutta silittämässä kävi ja totesikin arvostelussa, että pelkopurija ei taatusti ole. Sen verran oli paniikissa, että jos taipumus olisi, niin taatusti olisi haukannut.

Kaikenkaikkiaan, nyt kun on yksi yö nukuttu, niin aikalailla sellainen testi oli kuin Peetukin on, mutta edelleenkin vaivaa tuo puolustus...ja kyllä tuo toimintakykykin kohtuullista on...

osa-alueet

Toimitakyky -1  pieni, terävyys +1 pieni, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, puolustushalu 1  pieni, taistelutahto +2kohtuullinen, hermorakenne +1 hieman rauhaton, temperamentti +2 kohtuullisen vilkas, kovuus +1 hieman pehmeä, luoksepäästävyys +3 avoin hyväntahtoinen luoksepäästävä, laukauspelottomuus +++ laukausvarma  yhteensä 140-15= 125