Muistan elävästi, kun suunnilleen 4 vuotta sitten olin katsomassa peetua ja sanoin kasvattajalle, että ”mä en sitten näyttelyissä meinaa käydä” Siks onkin ihan luonnollista, että suunnattiin auton nokka kohti Liettuaa ja 2 päiväistä koiranäyttelyä.

 

Pääsin 2 tanskandogin, yhden sipun ja kahden grotskun kanssa reissuun. Kyllä sitten naurettiinkin taas paljon, eikä mikään voi olla niin hyvä, kuin radiopuhelimet, kun peräkkäin ajellaan. Monta haikaranpesää ja Raivo Güllia olis jäänyt näkemättä ja monta loistavaa ”huoltoaseman” pihaa kiertämättä.

 

 

Menomatkalla tuuli niin paljon, että laivassa joutui miettimään, että paljonko sitä on tullut otettua ihan huomaamattaan, kun ei jaloillaan pysynyt. Lopulta se kuitenkin myöhästyi aikataulustaan vain puoli tuntia. Kun tuulilasi-ääni oli satamassa saatu hereille päästiin matkaan kohti Pärnua. KIITOS OUTI AUTON AJAMISESTA.

Pärnussa odottikin kiva pieni hotelli Alex maja, jonka isäntä odottelikin jo meitä. Outoa oli, että setä tuli kantamaan meidän tavaroitamme..ja tekikin sitten pari reissua, kun autoon ei uskalla mitään jättää. Paikka oli tosi kiva ja huoneetkin hienot.

Aamulla sitten saatiinkin lumisadetta- ja tuulta ja tuulta ja tuulta.

Retkieväät lähimarketista ja matkaan kohti Vilnaa. Tie on suora-suora-suora-ja peltoa-peltoa-peltoa ja se kestää-kestää-kestää, mutta perille Reval Inn :iin päästiin ilman kommelluksia turvallisesti.Kerran vain poliisisetä pysäytti ja kysyi auton paperit ja kuskin ajokortin.

 

La näyttelypaikka oli aivan järjettömän ahdas, koira kusasi päälle( ei oma) ja sai ottaa tosi tukevan haara-asennon, jos meinas, ettei joudu jyrätyksi.Antistressikään ei meinannut enää riittää....

 

Onneks sitten kehästä saatiin palkkioksi VAL ERI1 PU1 ROP SERT CACIB Liettuan voittaja-10 = Liettuan valio ja kai se C.I.E:kin pitää anoa, vaikka C.I.B jo onkin. Outi halusi vielä viedä Peen isoon kehään, joten sinnekin jäätiin, menestystä ei sitten siellä enää. Päivä venähtikin pitkäksi, joten ei kun syömään, pissalenkille ja nukkumaan. Ai niin sertikalsarit piti vielä käydä ostamassa

 

Sunnuntaina kehä oli mukavammassa paikassa, eikä ollut enää ahdasta. kehästä tuomisena VAL ERI1 PU1 SERT CACIB ja Vilnus Cup Winner. Kiitos Outi Peetun esittämisestä.

Päästiin suht ajoissa suuntaamaan matka takaisin kohti Pärnua, mutta sitten se alkoi KAAMEA LUMISADE ja yllätysyllätys vieläkin tuuli.Kun matka kerran oli peltoa ja peltoa ja peltoa ja suoraasuoraasuoraa, voi vain kuvitella miten se lumi sieltä pellolta tulee tielle ja tappajarekat menee ohi siitä huolimatta, vaikka näkyvyys on melkein nollassa. Matkaa tehtiinkin sitten yli 7 tuntia, mutta ehjänä kaikki ja parempi niin.

Maanantai-aamuna olikin sitten pakkasta 17 astetta ja EI TUULLUT! Tie oli jäinen, mutta aurinko onneks paistoi.

Kotiin päästiin illansuussa väsyneinä, hyvin nauraneina, mutta onnellisina ja ehjinä!

 

Kiitos vielä kaikille Kirsille ja Ninnulle, Odelle ja Viirulle ja Damdamille ja tietenkin Sannalle, Ladylle ja Lakulle.