Eli jälkeä ollaan tehty. Tarkotus oli kirjottaa aina heti itselle muistin vahvistukseks, mutta kun ei ehdi, niin ei ehdi.Yritetään siis muistella.

 

Vappuaaton jäljen olis voinut jättää tekemättä, kun lähtöasetelmissa oli jo vikaa. Eli tuo hulipulittaja-kaveri oli mukana ja Peehän ei voi käsittää, että sillon tarttis jotain töitä tehdä...ja sitten oltiin vielä menossa kaupunkiin ostoksille suoraan jäljeltä eli en ollut varmasti täysillä mukana. No tulipa tehtyä ja en tosiaankaan enää koskaan ota tota ukkoa mukaan, kun mennään "töihin"..

Lauantaina uusi jälki ja sekään ei mennyt putkeen...olin jo heittämässä pyyhettä kehään, kun Pike soitti ja kysyi mennäänkö sunnuntaina jäljelle.. Heti kun en yksikseni hosu metsässä, sain järkeä touhuihin.Jos Pike ei olis neuvomassa ja auttamassa, olisin melkein kyllä luovuttanut.KIITOS siis!!

Tiistaina kävin silti taas yksin aamulla ja ei kyllä kehumista ollut......en siis mene yksin enää!!!

Perjantaina Janikakin tuli mukaan ja heti mäkin pääsen treenaamisen meininkiin paremmin.Kai se on , kun on tullut 4 vuotta hakuiltua porukassa( siis Peetun kanssa+ kaikki vuodet ennen sitä Johnny-koiran kanssa), niin mä tarviin väkeä ympärilleni, että olen paremmin tosissani.Jälki meni meinaten heti huomattavasti paremmin ja siinä oli jo jopa hieman kaarrosta  ja meininkiä!! Eli nyt ei siis luovuteta, vaan nenä kohti JK1:stä .Ja mut tuntevat ihmiset tietää, että jos mä jotain päätän, niin se on sitten tehtävä...maksoi mitä maksoi. Janika otti parit kuvatkin, kiitos!

tyyli on todella mielenkiintoinen...hihna on myös vaihdettu liinaksi jo

Tämän päivän jälki olikin sitten jo paljon pidempi ja onnistui kyllä hyvin.Nenä ei nyt ihan maassa ole, mutta ihan jäljen päällä oltiin koko ajan.Ja tänään mulle selvis myös janojen salattu totuus .kiitos siitäkin...blondi kun on blondi niin pitää rautalangasta vääntää...

Nyt on auto sitten täynnä rankoja, joista saan sahailtua keppejä....piilonrakentaminen on hetkeks ainakin muuttunut keppien sahailuksi.. En toki ole ihan kokonaan hakuakaan luovuttamassa, mutta nyt hetki jäljestellään..kai sitä 1. tulosta on kuitenkin vielä tänä kesänä yritettävä sieltä hausta.