Huh, kun onkin pitänyt kiirettä.Jälkeä ollaan käyty sitkeästi tekemässä ja kai tässä kohta pitää yrittää joskos kisaan asti pääsis.

Tänään kyllä nauroin Peetun jäljestys-touhua, tekee mielenkiintoisia kierroksia, mutta kaikki kepit nousi taas...välillä kyllä lähtee seuraamaan ihan jotain muita jälkiä, en oikein edes käsitä miten aina kuitenkin palaa jäljelle...no ei mun tietenkään kaikkea tarvikkaan ymmärtää...joskos tuon juhannuksenkin viettäis tuolla jälkimetsässä.

Alkuviikosta sitten muutti meille tällainenkin..

Peetu tosin hyväskyi sen vasta tänään.Ei ole suostunut hyppäämään sinne kuin väkisin, vaikka häkki saatiin jo melkein heti.Auto on isompi, mutta 3 senttiä oli korkeutta häkissä  liikaa, joten sitä oli madallettava. Koulutus on mennyt pikkasen vihkoon tossa autoasiassa, kun en saanut menemään takaluukkuun ilman häkkiä. Kädet kun loppui kesken ja kello oli 7.00 aamulla, ei riittänyt hermot yrittämiseenkään.Peetu on 8 viikkosesta asti AINA matkustanut häkissä ja mä tyhmä blondi en ole tajunnut, että pitäis matkustaa muuallakin autossa....no mitä tästä opimme.....

Sitten on ollut pihasuuliprojektia

Peetu oli koko ajan rakennustarkastajan virassa

Ei malttanut olla pois hetkeäkään..onneks se valmistuikin melkein jo kokonaan..

Tarkkailua kauempaakin...

Luontokuvaajaakin on ollut taas pakko leikkiä..tarkkan kun katsoo näkee oravan ja siilin...

lisää siiliä..ikkunan läpi...

Ja sitten aidasta löytyi valtava yökköperhonen

Ja katkennut oksa kukkasesta on ollut hengissä jo kohta viikon..