HIHIIHHHHHIIIHH

Eli tänään se tuli SRY:n kisoista porista. Tottis huonoa edelleen 74, mutta maasto 194. Tälläkertaa mamma ei jännittänyt tipan vertaa ja siihenkin on syynsä  , joten ei jännittänyt Peetukaan.Virheitä tuli muuten., kuten tasamaan noudosta suoraan sivulle ja luoksetulossa sama, mutta ei väliä. Lisäksi tuomari huomautti, että koira alkumatkalla ESTÄÄ ohjaajaa kulkemasta. Voi kun ihminen voi olla onnellinen siitä kommentista!! Aikaisempi ongelma on ollut, että menee mahdollisimman kauas tuosta kummallisen hajuisesta mammasta vaan hah ei siis jännitystä, niin ei tarvitse paeta. IHANAA!! VALTAVAN SUURI KIITOS PIKELLE ETTET OLE ANTANUT MEIDÄN LUOVUTTAA METSÄSSÄ, Ilman juhannusjäljestystä ja montaa krtaa viikossa helteellä ja sateessa aamulla ja illalla pienillä ja isoilla kepeillä, lyhyillä ja pitkillä jäljillä ja 10 litralla kahvia ei taatusti oltais saatu tulosta tänään.

Eli edellisessä on syy miksi tämä blogi ei ole päivittynyt, kun ottaa huomioon, että töitäkin on tehty päivittäin....aika ei vaan ole riittänyt...joskos siihen nyt tulisi muutos..

Peetu on päättänyt ryhtyä nahkaksi ja siltä lähtee aivan kaikki karvat.En muista, että sillä olisi koskaan ollut näin valtavaa karvanlähtöä

 

toi on ensimmäisen viiden minuutin tulos ja noita kasoja on tullut monta ja monena päivänä...no kai sille talves uusi karva tulee..

Mamma sairasteli pahasti 2 viikkoa eli sillon ei pystynyt tekemään mitään ( ei siis edes jaksanut päivittää blogia) ja sillä aikaa pihan oli vallannut sienet...mä en tiedä sienistä mitään, mutta kai näistä jonkun olisi voinut syödäkkin....en kyllä syönyt ..

 

Keräsin ne sitten vaan ämpäriin ja vein mettikköön...äskeisellä JK1:n voimalla vihdoin leikkasin nurmikon ja nyt siis loputkin sienet on poissa..Onneks Peetu ei sienistä välitä ja on jättänyt ne rauhaan..

 Jännityksellä olen seurannut, että ehtiikö mun linnunsiemenestä kasvanut auringonkukka kukkia...vaan ehti se

 

Ja sai ampparinkin kaverikseen

Voivoi kun varmasti paljon juttuja on tapahtunut kuukaudessa, mutta eihän niitä enää tänne viitsi kirjotella..yritetään nyt sitten hiukan useammin päivittää...