Kyllä nyt ihmisen lasta koetellaan tällä kylmyydellä! Jos tätä jatkuu 5kk en taatusti kestä sitä. Samalla pelkään pahoin, että vakaasti suunnittelemani koko talven tottistelukin kärsii pahasti. Eilen aamulla lähdettiin aamulenkille, niin pelkkään pukemiseen menee 15 min, vaikka laitoin isännän kelluntapuvin takin. Se tosin on niin kankea, että autoon istuminenkin kestää 5 minuuttia...ja sitten on tietenkin hyvä huomata, että auton avaimet on sisällä ja sama istahtaminen toistetaan uudelleen.... Kyllähän sitten jotenkuten tarkenee, kun pysyy liikkeessä, mutta kun mä nyt vaan yksinkertaisesti inhoan kylmää yli kaiken.....kaiken lisäksi sisällä muurin vastus oli hajonnut ja lämpöä oli 16 astetta.... .Taistelu Peetusta oli melkoinen,kun molemmat halus sen lämittämään...onneks nyt jo sentään tarkenee ilman pipoa ja hanskoja... siis sisällä.

Tanskassa on kiitettävää nopeutta, kun vahvistus Tanskan valion arvosta tuli jo viimeviikolla. Norjasta ei kyllä ole kuulunut pihahdustakaan ja tietenkin anoin siinä samalla Pohjoismaiden valion arvon...jos olisin tiennyt, että kestää noin kauan en olisi sitä siihen samaan lappuun pistänyt.....mutta kun mahdollisuus oli ja sanoivat vielä, että ano nyt samalla....Yhtään CACIB vahvistusta tältä vuodelta ei ole tullut, että saisi anoa sitä C.I.E tä, no mutta kai ne aikanaan tulee, saatu joka tapauksessa niin ei tässä kiirettä ole.

Hih kasvattaja-Satu oli bongannut Norjalaisesta blogista:

Brie also repeated the result from the Saturday, and also she had this winner title, beated by a beautiful Finnish male who has the nice list of 8 championtitles ....

Tämä koskee Tanskan tuloksia..