Päivät on saanu kummasti lisää tunteja sen jälkeen,kun Jäpä on ilmestynyt taloon. Vieläkin se kiltisti herättää yöllä ulos, mutta sitten herää muutenkin jo ennen kuutta. Voishan sitä jatkaa unia, mutta kun korvat kuulee heti jotain kummallisia ääniä pitkin taloa, niin olen suosiolla noussut ylös. Yöpöhkijä kun olen, en sitten tietenkään tajua mennä ajoissa nukkumaan, joten yöunet on melko lyhyitä. Onneks nyt alko 3 viikon loma, niin pystyn ottamaan päivätirsoja ihan just sillon kun siltä tuntuu.

Torstaina oli Jäpän rokotuksen aika ja mentiinkin morjestamaan Kankaan Jussia. Jäpä marssi vauhdilla ovesta sisään, että mikäs paikka tää on...ja kukas sä olet. Ei kun Jäppinen pöydälle ja sydän kuunteluun, pallit ja hampaat tarkistettiin ja sitten vaan rokotus.Eipä sitten paljon kaveria haitannut, olis tainnu ennemmin haluta lisää.Ja niitä kiloja oli 19!! Eikä taatusti ole lihava...taitaapa pojasta tulla kunnon kokonen...

Jälkiä ollan tehty joka päivä ja vieläkään en ole saanut sitä pilattua.Pientä tottistelua tietenkin joka päivä pieniä pätkiä monta kertaa:).

Jäpä on päättänyt, että kun uni tulee, niin paras mahdollinen nukkumapaikka on auton häkki.Luukku oli auki ja sinnehän se sujahti ja nyt haluaa sinne aina. Oikein hyvä juttu tulevaisuutta ajatellen..

 

Peetu jaksaa vieläkin juosta ympäri pihaa Jäppisen kanssa ja sen huomaa myös siitä, että sen jenkkakahvat on jo nýt hävinneet...

Ai niin olihan tässä välissä jo Venetsialaisetkin.Etukäteen vähän pelkäsin, että miten mahtaa käydä kun Peetu nyt ei siitä paukuttelusta enää tykkää. Onneks oli ihanan lämmin päivä ja kun pauke alkoi Peetu tuli sisälle ja Jäpä puolestaan söi luuta ulkona. Vakoilin sitä salaa ikkunasta ja ei korvakaan heilahtanut, vaikka pauketta kyllä oli ihan riittävästi. Peetukin oli ehkä hiukan rauhallisempi, kuin kesän ukonilmassa, jota se ei valitettavsti kestänyt. Täytyy sanoa, että ne oli kyllä sellaset ukonilmat, että ei ole ihme, koska se ei ole muutenkaan paukkuja rakastanut, vaikka ei missään nimessä ole ollut paukkuarka.Se on todistettu niin moneen kertaan.