Eipä tullut miljoonia, joten kiirettä on pitänyt, kun taistelee pimeyden tuloa vastaan...häviölle jää kohta.

Jälkiä ollaan tehty pellolle  useita ja kyllähän se sujuu. Kohta pääsee leirille, niin saadaan varmasti hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen.

Virpin kanssa olttiin tottistelemassa ja hyviä vinkkejä tuli taas ja ennenkaikkea sain taas todeta, mitä sitä tulee sanottua ja tehtyä, kun sitä ei ite huomaa edes...Kyllä se vaan parempi on, että joku vahtii.

Jäpä on saavuttanut korkeudessa Peetun. Painoa oli viimeviikolla 24 ja risat...ja kasvupatit ei ole vielä hävinnyt...ei tartte varmasti pimeellä pelätä, kun on täyskasvunen. Enpä silti ole pelänny peetunkaan kanssa, mutta kuitenkin....ja se autontakaluukku saattaa käydä pieneks....

Jäpä menee edelleen sinne minne se haluaa ja ihan sama mitä on edessä, kun päättää mennä niin menee kans. Lämmittelin saunaa ja kannoin puusuulista puita samalla.Laitoin oven melkein kiinni huomio sanalla melkein...kun sitten vein niitä saunaan ja tulin takaisin, niin siellähän se Jäpä kauhean puukasan päällä suulissa pomppimassa ja kivaahan se oli... ja täytyyhän siinä pois tullessa ottaa pari halkoa mukaan ihan vaan sen takia, että niitä on kiva kuljetella pitkin pihaa...ja kyllä mamma niitä sitten keräilee...

Keittiön nurkassa on Jäppisen raivopahvilaatikot ja kun se päätti, että mä menen tästä ympäri enkä kierrä, niin eihän siinä kuin pahvilaatikoiden päälle sukellus ja kas..pääseehän siitä..eteisen pöydällä pitää käydä seisomassa, jos ei väliovi aukea ja pääse heti sisälle...nukkumaan kun menee kaatuu suorilta jaloilta kyljelleen, eikä se nyt haittaa, jos hiukan kopisee jalat ja pää johonkin..sohvalla käännetään kylkeä, mutta ei ole huomannut, että on kasvanut ja mäiskähdyshän siitä aina seuraa..valuu kyllä alas melko mukavasti...grillin päälle pitää nostaa etutassut ja kas piru sehän kaatuu ja sieltä tulee jotain mustia juttuja...ihan hyvää sekin, jos vaan mamma ei ottais pois....pihakalusteitten päällä pitää seisoa...veneen päällä pitää seisoa...joka paikassa pitää olla. Kumma kyllä tuohon Peetun kivelle ei mene, vaikka aivan helposti pääsis sinne. Kävi siellä kerran heti kun meille muutti ja sen alastulon kanssa oli vähän hankaluuksia...johtuisko siitä vai onkohan Peetu tehnyt kivenvaltauksen ja Jäppinen katsoo parhaaksi antaa olla...odotellaan mitä tuleman pitää..