Päivällä paistoi aurinko ja oli lämmintä, kun kello läheni viittä ja lähtö hakumetsään odotti...niin yllätysyllätys SATAA VETTÄRÄNTÄÄLUNTA! s030.gif  Taitaa nyt korkeemmat tai alemmat voimat koetella, että kauankos se viittii lähteä hakuilemaan!!!Ja olis ollut parempi kun ei olis mennytkään. Koko treeni meni huonosti, ihan kuin ei koskaan oltais oltu!g010.gif

Harjavallassa oltiin.

1 Oikee etulinja puolenvälin kuoppa. Pee lähti heti liikaa vasemmalle, takasin...uudelleen ja sitten haahuilun jälkeen ihan hyvät haukut.

2vasen lähetys kohti etukulmaa, ja vinoon ja vasemmalle...takasin...uudelleen ja takasin ja 3 kerta toden sanoi. haukku oli ihan hyvä.

3oikee n 50 metrissä takalinjalla, kiven takana pressun kanssa. Lähti liikaa oikeelle ja takas ja sitten liikaa vasemmalle ja takas ja vielä kerran persiilleen ja takas...sitten löytyi, haukku ok.

4 tyhjä vasen kerran takas, sitten teki hyvän piston

5 oikee kiven takana kuopassa, oikasi vasemmalle ja takas...toinen lähetys onnistui ja bongas äijän..haukku ok.

6 etenevä haamu. sekin vaati enemmän etsimistä kuin luulis...

7 vielä yks pakeneva...haukut ja palkat.

Ilma oli melko tuuleton ja tosiaan SATOI! Ei pitäis sateen ainakaan vaikuttaa, ja ei kun lisää treeniä.Jos jotain hyvää, niin haukut oli kaikilla hyviä, kunhan ensin avas nenän ja ne äijät löytyi.Ja oikeesti oli 5 äijää ja vain yksi nainen...Laitoin tahallani kaikki sellaisiin piiloihin ja paikkoihin, että ei voinut mennä ulkomuistista ja tulos oli tämä. Ens kerralla ,menen sitten mihin tahansa, niin keksin taas jotain uusia paikkoja, helposti kun sortuu käyttämään liikaa samoja piiloja..

Kisat menee joka treenin jälkeen kauemmaksi ja kauemmaksi...ehkä jo ensi vuonna...d030.gif