Tiistaina mammalla oli piitkääästä aikaa vapaapäivä ja tarkotuksena oli tehdä vaikka mitä. Niin siinä sitten kuitenkin kävi, että aamulenkin ja aamukahvin jälkeen menin takas sänkyyn ja kas taas oli kello puol yks...no ei siinä kun uudet aamukahvit ja uus lenkki..lähdettiin Peetun kanssa  taas umpihanki-kävelylle, kun tuntuu siltä, että jaksais itekkin jo vähän paremmin..eikä keuhkot irtoo ihan heti..

Peetu sai keskiviikkona toimia häiriökoirana yhdelle koirulille, joka pakkaa kuulemma ärisemään muille. Aloitettiin melko pitkältä ja käveltiin edestakas ja ympäri ämpäri. Päätin sitten, että käytetään tilaisuus hyväksi ja muutettiinkin kävely tottis-treeneiksi. Jo vain meni Peetu hienosti kun ei olla tehty mitään aikoihin. Ainoa ongelma tuli palkaksi annetusta patukasta..meinaten siitä irrottamisessa....ja kun piti olla rauhallinen, ettei se toinen koira häiriinny....mutta eiköhän sekin tässä vielä voiteta.Parasta kuitenkin, että virtaa tuntui löytyvän ihan kunnolla. Niin ja se toinen koiruli ei jaksanut meille äristä.

Olen tässä jokusen päivän katellu, että mun mielestä Peetu on lihonnut. Perjantaina se sitten sai vahvistusta, kun käytiin moikkaamassa Seppoa Eläintarvikeliike Metkussa. Pistin Peetun vaakaan ja kyllähän sitä painoa oli tullut lisää. No nyt se on sitten Peetulla edessä pieni laihis. Eihän sitä nyt paljoa ollut ylimäärästä, mutta kun en halua, että sitä on yhtään. Seppokin totes, ennen vaakaan menoa, että Peetu on ollut ruoka-aikana kotona...No seuraavaks se on tietysti taas liian laiha.Me kun harrastetaan Peetun kanssa tota jojoilua...mä tosin en ole päässyt liian laihaks vielä kertaakaan.. .

Alkuviikosta kun oli vielä pakkasta ja mentiin illalla ulos, Pee lähti taas nuuhkimaan hulluna pitkin pihaa.Hetken ehdein ajatella, että joko se pirun pupu on taas jossain, mutta lähemmässä tarkastelussa tuli ilmi että rotta-oravan jäljet ovat palanneet...seuraavana päivänä yritin taas epätoivoisesti kuvata niitä..

Tällaisia loikkia se ottaa..

kyllä voi olla vaikeeta kuvata lumesta jälkiä, varsinkin kun se ötökkä ei ole ilmeisesti kovin painava, kun jättää niin kevyet jäljet. Nyt kun ei ole pakkasta ei ole lisää jälkiäkään...mun  on pakko saada joku vakoilukamera, että saan selville mikä pirun ötökkä se on!