Perjantaina lähdettiin taas hakumetsään, tälläkertaa Ulvilaan. Vahvistukseksi saatiin pari raumalaista ja yhden Ukilaisen:).Elikkäs Leena, Marjo ja Mirva. (Kiitos Mikallekin, että tulit mukaan ilman koiraa, maalimieheksi!)  Kiitos kun jaksoitte lähteä. Teidän kanssa on aina hauskaa treenata.p020.gif

Tälläkertaa päätin, että Lea saa laittaa 4 äijää jonnekin ja Peetu etsii.

Virtaa tuntui olevan, vaikka eilen just oltiin. bongasi heti oikeelta läheltä puskien keskeltä, tosi hyvä haukku, ja Mirvakaan ei ollut yhtään kammottavan pelottava .

Vasen etukulma, tosi loistava pisto ja nappas maakuopasta Leenan. Taas tosi hyvä ilmasu, eikä peruuttanut kun kansi avattiin vaan vei palkaks saamaansa patukaa takas Leenalle repimistä varten.Hyvähyvä.

Oikeelle hyvä tyhjä pistö.

vasemmalle teki taas loistavan piston ja nappas Mikan maakuopasta. Hyvä ilmasu.

Oikeelle tyhjä ja sitten vasemmalle, teki 20 metrisen kieppasun ja näin, että sai hajun oikeeltapuolen, sieltä kävi mukava tuuli. Lähti täydet sinne, eli yli keskilinjan ominpäin. Huusin peräsuolipitkänä, mutta ei auttanut,into oli liian kova. Hyvä sinänsä, että ei tullut pois vaikka karjuin, kun kerran oli jo maalimiehellä..mutta...no se on niin mamman perään, että parempi näin.

Aivan loistava treeni ja seuraavaks taas motivoidaan, jos kerran näin hyvin toimii.

Perjantaina Peetu on lisätty belggarien jalostusuroslistalle ja Eestin valionarvon vahvistuskin tuli.Ruotsista vielä odotellaan...k040.gif

Lauantaina olikin mamman rentoutumispäivän vuoro. Eli ihmistöiden jälkeen oli suuntana Kirvatsi ja Brian Setzer..a060.gifmelkein jo jätin lähtemättä, mutta Pee meni sitten mummulaan ja mamma lähti baanalle. Onneks lähdin, oli mukavaa nähdä paljon tuttuja pitkästä aikaa ja hauskaa oli.g050.gifYöllä taksin saaminen tosin kesti tunnin, mutta kotiin päästiin.Ja sain nukkua lahjakkaasti 12 eikä Peetukaan herättänyt.Kun sitten kuuli, että olen hereillä tuli nuuhkimaan ja irvisti, kun mamma haisi pahalle.a065.gif Jos mulla olisi se kuuluisa silmäkamera, siitä olis saanut aivan mahtavan kuvan. Ilme oli meinaten sen verran hyvä.