Eilen jäi sitten pellolle menemättä. Aamulla oltiin taas kisakatsomossa ja sieltä mentiin metsään. Jäppinen kun tunkee kuononsa joka koloon, niin onnistui sitten löytämään jonkun, ehkä muurahaispesän. Maa ampiaisia en ainakaan nähnyt, ja ne kyllä näkis...Kotiin kun päästiin oli poika poloisen kuono täynnä pieniä paukamia, jotka alkoi turvota. Kyllä voi olla eläin surkean näkönen. Kuvaa en onnistunu saamaan. Annoin sille kyytablettia ja turvotus alkoikin laskea. Hetken päästä kuitenkin turpos takasin ja päädyttiin lopulta päivystävän eläinlääkärin ovelle. Kotona oli vielä silmä melkein ummessa, mutta siinä lääkärillä, kun otin poikaa autosta niin kas turvotus poissa. Se on niin tyypillistä. tunsinpa itteni hiukan noloksi , mutta käytiin sitten sanomassa moi ja kiitos ja anteeks. Onneks eivät odottaneet meitä, vaan muita oli tulossa.

Tänään sitten päästiin pellolle ja oltiinkin sitten 2:een otteeseen. Jätin ihan muutamia askeleita kokeeks makkorimatta ja ei näyttäny olevan vaikutusta huonompaan suuntaan.Huomenna serpentiiniä..

Voiskos joku kertoa miten tuon eläimen saisi kulkemaan vetämättä hihnassa. Kun mennään kahdestaan ei ole ongelmaa, mutta aamulla, kun on pakko ottaa molemmat, veto on hirmuinen. Olen pysähdellyt ja kieltänyt ja kehunut ja vaihtanut suuntaa  jnejne, mutta kun se ongelma on siinä, että Peetu lakkaa kävelemästä ja saan vetää sitä perässä ja toinen vetää edellä, niin näky on melkoinen. Peetu kun on sitä mieltä, että hän tekee jotain väärin ja ei siis kävele. Kai se on herättävä 5:deltä että ehtii käydä erikseen myös aamulla....nyt ehtii kun on loma, mutta viikon päästä onkin sitten taas eri juttu. Ja en muuten taatusti kyllä herää...Kaikki nuo on sen oppineet, mutta kun Jäpä on niin iso, sitä ei tajua, että on vielä ihan pentu ja ei voi kaikkea vielä osata...kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä sitä se tarvitsee